SALUTACIÓ DIRECTOR GENERAL

7 edificis, 5 centres educatius, més de 130 aules, parets, corredors, escales, patis, gimnasos, més de 2400 cadires, ordinadors, pissarres, piscines, pistes esportives... Això és el que podem veure quan travessam les portes de les nostres escoles, però ... no és el que som!!!

Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerats, Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, Formació Professional Dual, Pràctiques a empreses, inserció laboral, Centre Integrat de Música, Club Esportiu, Trinity College, Pastoral, voluntariat, educació en valors humanístics i cristians... Això oferim, però ... no és el que som!!!

Nins, joves, adolescents, adults, alumnes, pares i mares, mestres i professorat, monitors, personal d’administració i serveis, directors,... en definitiva, PERSONES... Això SÍ és el que SOM!!!

Som persones que tenim el privilegi de viure contínuament l’educació. I l’educació no és ensenyar, sinó APRENDRE. I aprenem tots junts i de TOTS!!!

L’educació a l’escola és tot un REPTE en el segle XXI. I volem viure aquest repte amb molta il·lusió, proposant-nos fites altes, per arribar el més amunt possible!!! No som perfectes, però no tenim por d’equivocar-nos, d’aprendre dels errors, corregir-los i MILLORAR, perquè el més important és CREURE en el que fas, i aquest és el vertader aprenentatge!!!

Perquè aquestes paraules no quedin buides, sabem que passa per una realitat:
La PROFESSIONALITAT dels qui hi feim feina, la nostra FORMACIÓ contínua, la il·lusió per a la millora constant, la CONFIANÇA amb la institució i les persones que la formam, però sobretot el COMPROMÍS de tots nosaltres. Aquesta és la vertadera VOCACIÓ i amb la qual volem garantir una EDUCACIÓ excel·lent de tot l’alumnat!!!

No ens interessa emmotllar un estil d’alumne, i sí treure el millor de cada un d’ells, i que tots tenguin cabuda als nostres centres. Aquesta és la vertadera atenció a la DIVERSITAT!!!

Sé que tenim molta FEINA per endavant, amb molta il·lusió i fora perdre el REFERENT més important de tot el nostre Projecte Educatiu: L’ALUMNE/A i la seva formació integral com a persona per a una futura societat millor que la que nosaltres vivim!!!

BENVINGUTS AL GRUP EDUCATIU SANT JOSEP OBRER!!!


Antoni Josep Salvà Andreu
Director General del Grup Educatiu SJO